sedikit coretan.....

Biar Dia Tahu, Saya Tak Kisah.....

SEDIKIT CORETAN~~

"Pada saya,
biar dia salah sangka,
biar dia salah anggap,
biar dia salah menduga,
biar dia tahu yang buruk,
sebelum mengharap yang baik-baik.
Kalau dia ikhlas,
dia akan sedia menerima kekurangan yang ada,
dari hanya mengharap yang baik dan sempurna.
Apa guna menghabiskan masa menunjukkan kebaikan
bila dia tak boleh menerima kelemahan dan kekurangan?
Biar dia tahu saya tak pandai itu, saya tak pandai ini.
Biar dia tahu, saya mungkin tak dapat memenuhi expectation dia yang tinggi melangit itu.
Biar dia tahu, saya pernah punya masa lalu, namun saya masih punya masa hadapan.
Biar dia tahu. Biar dia buat keputusan.
Supaya dia tak rasa tertipu, supaya dia tak menyesal kelak.”


"Kalau kita sukakan seseorang, jangan beritahu si dia. Nanti Allah kurangkan rasa cinta padanya dan Allah takkan bagi. Tapi luahkan pada Allah, beritahulah Allah. Allah maha tahu jodoh kita siapa." -Trust Him as He knows the best for us :)

so, tak kisahlah =) ada jodoh ada lah kan? I trust HIM more =) Saya lebih prefered dilihat sebagai diri saya yang tak sempurna, biarlah mereka tahu saya tidak tahu itu tidak tahu ini, dari mereka melihat kesempurnaan saya yang konon maha baik. I'm glad to be me even it's hard to be me. ^__^

ayat di atas ni di buat oleh muhamad khairel azwan.. 
baru ku tahu pandai betol muhamad khairel azwan bermadah-madah..huhuhuhu...
tak tau la pulak dia tujukan untuk sape coretan yang kat ats ni..
ayat dia boleh tahan..aku suke! saya copy yer pakcik khairel azwan..HUAHUAHUA

okey bye! :) 

jalan-jalan di bulan RAMADHAN

masa NUZUL AL-QURAN baru-baru ni, aku dengan family pegi SOGO. okey masa nak pegi SOGO tu memang jem giler kat KL tu.. nak raya la katakan! semua dok pakat nak beli baju raya jelah sekarang ni. 

tapi bapak aku cuma hantar kitorang dekat SOGO je sebab nak kena pegi JALAN DUTA, ada urusan tenis katanya..THUR~~ sampai je kat SOGO tu, aku jalan dengan adek aku, si ketot aida..HUAHUAHA.. mama pulak jalan dengan yana si tinggi galah tu..WAKAKAKA!! agak BOSAN yer sebenarnye ikot mama tengok barang. so aku ajak aida pegi jalan-jalan kat tinggat atas. SANGAT SYOKKKKK jalan dengan aida even dia baru umur 9 tahun! 

nor sayang aida!
penat jalan-jalan pusing SOGO tu then kitorang berehat sebentar bersama KIT KAT kat Food Court dalam SOGO tu.. *okey! acah2 mak enon je sebab bulan pose!

utamakan yang depan ABAIKAN yang belakang!
(kenapa muke aku mcm ni? -,-")

dalam pukul 3ptg, aku call M K A sebab kitorang dah janji nak kuar pegi beli baju melayu dia. hehehe... *maaf aida! nor terpaksa serahkan aida dekat mama sebab nak pegi jumpa khai..>,< 
lepas hantar je aida dekat mama, aku pegi tggu M K A kat DANG WANGI. *gedik! padahal boleh je suruh dia datang SOGO lepas dia habis jawab kuiz..@,@ 

lepas jemput my prince tu, aku naik lagi sekali lrt..THUR~~ kan dah membazir TAPI tak pe, excited sangat nak jumpe. BANDARAYA-MASJID JAMEK-DANG WANGI lepas tu DANG WANGI-MASJID JAMEK. apadahal bape sen je pon kan~ *ceh! padahal tengah kayap masa tu! kena bajet duit..$__$ 

dari MASJID JAMEK kitorang jalan kaki pegi JAKEL...............


M K A tersangat la cerewet bab-bab nak beli baju ni. hohoho.. masa kat JAKEL ni pun kesian akak-akak kat siu nak carikan baju untuk dia. dia nak cari baju melayu kaler hijau tapi tunjuk kaler hijau ni dia tak nak, hijau tu die tak nak.. gelap sangat la, pucat sangat la, terang sangat la..banyak songeh betul! >,<"

usha punye usha ada jugak yang dia berkenan..fuhhh!! nasib baik ada! hehehe..:) 


masa ni tengah cuba SAIZ tapi BUKAN beli kaler oren okey!  beli kaler HIJAU!


lepas beli baju melayu, kitorang pegi SOGO pulak sebab nak cari baju aku.. penat jalan-jalan, kitorang lepak kat Food Court atas tu sampai la bukak puasa. family aku pulak sibuk cari jubah untuk hari keluarga masa raya nanti.. lepas bukak puasa baru aku jalan-jalan dengan family..tu pon masa bapak aku ada. aku suke jalan-jalan kalau bapak aku ada. 
AKU KAN ANAK BAPAK!! 

okey lah aku nak masak nasi untuk bukak puasa nanti.. 
SELAMAT BERPUASA
TATA
^_____^








paint je

okey masa tu aku gaduh dengan M K A .. aku rindu dia tapi masa tu kan tengah gaduh so aku tak mesej dia.. okey fine! EGO telah menguasai diri.. LOL~ 
bulan puasa pun nak gaduh..tak faham betul aku! grrrrr!!
masa tu bosan punye pasal lepas tu tambah pulak dengan RINDU maka terjadilah SATU LUKISAN yang agak BURUK... 


bukan agak buruk TAPI dah MEMANG BURUK pun lukisan ni
aku lukis dengan menggunakan paint kat laptop ni je..SEDIA ADA! 
 aku siap lukis lg gambar kawen..GATAI!! lalalalala :))

p/s : lukisan ni memang buruk TAPI saya buat seikhlas hati saya  ♥

SELAMAT BERPUASA

SELAMAT BERPUASA!!!
SEMPENA MENGHORMATI BULAN RAMADHAN YANG PENUH KEBERKATAN NI, AKU TELAH MENUKAR GAMBAR DEPAN KAT FACEBOOK

  okey tak??

1st time aku pakai tudung macam ni..selalu aku pakai tudung yang segi empat tu je..
penampilan baru..MUNGKIN.. 
SEMOGA DAPAT HIDAYAH DI BULAN RAMADHAN NI UNTUK TERUS PAKAI TUDUNG ^_^
AMIN~~

Suara (Ku Berharap)

di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu
bila esok hari datang lagi 

ku coba hadapi semua ini 
meski tanpamu oooh meski tanpamu
bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

reff:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu

reff2:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku ada dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

repeat reff
suara dengarkanlah aku

Hijau Daun Suara (Ku Berharap)


1st time dgr lagu ni mase M K A nyanyi.. wah! agak ketinggalan aku sebab dengar lagu ni mase bulan 6 padahal lagu ni dah lame dah..lantak la kan bila pun lagu ni..pe aku kisah..;p LIRIK lagu ni best!!!!


I DoN't KnOw WhY i LoVe U tHiS mUcH

I dont hate you because you left me,
I hate you because you said you would never leave..

I dont hate you because of what you said,I hate you because you lied..

I dont hate you because of what we did,
I hate you because those are now memories lingering in my head..

I dont hate you because you made me feel this way,
I hate you because I never wanted to feel like this again in the end..

I hate loving you.. Damn, I loved you.....♥

TERGODA!


aku tergoda tengok gambar mamat yang kat atas ni. aku jumpa gambar ni pon kat MYSPACE mamat dalam gambar ni. SUMPAH tergoda habis! korang tak tergoda lantak korang la kan ;p nampak je gambar ni terus aku save dalam laptop tanpa kebenaran empunya gambar. lalalalalala~

lantak la kan aku dah suka. lagi pun aku dah bagi tau empunya gambar ni lepas aku dah selamat save dalam laptop..muahahaha!!

tu saja! okey tata!!
\(^o^)/

MAHAL KITA 
MUHAMAD KHAIREL AZWAN
kau lah bahagia, kau lah derita

balik kampung~

semalam sebelum nak balik kampung, sempat lagi aku keluar dengan M K A pegi KL. :) 2minggu tak jumpe dia, rindu siot! okey, rancang nak balik kampung malam tapi abang aku tak kompem lagi nak balik pukul berapa. last2 aku kena marah sebab balik lambat. salah aku ke? ye, aku tau salah aku sebab keluar sedangkan tau ari yang sama nak balik kampung. :( padan muka aku kan sebab kena marah.;p

bertolak pukul 9.30 dari kajang - lunas,kedah. sampai dalam pukul 2.15..
oh ya! tujuan aku balik kampung ni sebab ada kenduri kawen. sepupu aku kawen. biasa lah time cuti sekolah kan ramai yang buat kenduri kawen. ^_^

okey la tu saja.. nak layan FB jap sementara tunggu abang aku bangun tdo..
sekian...byee~~

sudah 100 hari!!

woot woot~~ wah! dah 100 hari aku berpacaran dengan si pujaan hati, M K A. baru seratus hari tapi dah macam bertahun-tahun aku rasa. selalu sangat bergaduh! honey, saya sudah penat bergaduh dengan awak ;p 
tapi elok juga kalau ade gaduh2 ni. baru la ade rencah :) (dah macam masakan pulak) walaupun dah banyak kali gaduh tapi aku tetap sayang giler kat mamat sorang ni! TERLALU CINTA <3 
KISAH KAMI DARI MULA KENAL SEHINGGA KINI
  • kenal kat facebook since 2010.. bulan berapa aku tak ingat. 10 kot. ntah lah. bermula dari komen status kat FB member. kitorang jadi geng WONDERPETS (ade lg sorang gurl)
  • M K A add aku kat FB. start dari situ la kitorang selalu chat. 
  • dalam pukul 12 tgh mlm, after wish epy new year, kitorang BERPERANG sampai aku block FB M K A, remove YM M K A & apa saja yang berkaitan dengan M K A semua aku buang. >,<
  • hujung bulan 1 tetiba M K A buzz aku kat YM (terkejut mak nokk!) then kitorang BERDAMAI. ^______^
  • BULAN 2 start jadi rapat.. dari webcam kot kalau tak silap.. aku yang ajak M K A webcam sebab masa tu aku bosan. lagi pun teringin jugak nak tengok muka M K A. kadang2 kan dalam gambar lain sikit..hehe ^,^
  • webcam guna YM kan x berapa okey sangat, then M K A ajak aku SKYPE pulak. dah la aku tak reti guna SKYPE. naseb baik ade sifu Muhamad Khairel Azwan yang tolong ajarkan..:)
  • bila dah selalu FB,YM & SKYPE, M K A mintak nombor tpon aku.. jap2! sebelum tu aku ada mintak no M K A sebab aku tak faham sangat M K A ajar cara2 nak guna SKYPE melalui chat. kan lagi senang kalau call! tapi M K A jual mahal. tak nak bagi. bajet aku nak ngorat la tu.HAHAHA ;DD
  • 20/02/2011 - berpacaran <3 (sebelum jumpa)
  • 02/03/3011 - aku terlepas cakap something kat M K A masa tengah SKYPE. pergh! masa tu aku rasa serba salah gila babeng sebab tercakap benda tu kat dia. dah la baru berpacaran..adoi..sory honey >_<
  • 12/03/2011 - 1st time aku jumpa M K A. aku keluar masa tu pon sebab aku nak cari kasut untuk konvo. jumpa kat TIMES SQUARE. 1st time tengok muke M K A aku cakap dalam hati "mamat ni ke yang aku selalu chat & webcam? dah la bagitau tempat pon salah, boleh lagi senyum2." kat TS kan banyak sangat 7E.. sebab tu la kitorang salah tempat. last2 aku pulak yang kena pegi kat M K A. haiyaakk!! kitorang pegi lepak kat taman KLCC..aku bagi M K A coklat.. sweet tak aku? huhuhuhuu
  • sejak tu selalu la kitorang keluar sama2 lepas tu selalu jugak la tengok wayang. 
  • 01/05/2011 - pegi rumah M K A & jumpa family M K A. tapi sebelum pegi rumah M K A  kitorang pergi PUTRAJAYA. kat sana lagi aku dah jumpa family dia.
  • 12/05/2011 - M K A bagi rantai..buah rantai huruf K.. K for KHAIREL <3 
  • 21/05/2011 - hari ke-90 kitorang gaduh kat KLCC. memang best masa gaduh tu sebab aku dapat HADIAH PENUMBUK dari M K A kat tangan. tak cukup penumbukM K A JENTIK tangan aku pulak! sedap seyh!! eleh.. aku pon ada bagi HADIAH kat M K A jugak..huhuhu.. aku bagi PENUMBUK dengan CAKARAN kat tangan M K A.hahaha!! 
  • last jumpa 21/05/2011 masa tengok wayang cter NUR KASIH THE MOVIE
  • last gaduh 30/05/2011 semalam.. (hari ke 100 baru berdamai)                                                  
MAHAL KITA MUHAMAD KHAIREL AZWAN
kau lah bahagia, kau lah derita
<3 <3 <3



GAMPANG!!

kau kata aku kurang ajar? okey fine! aku memang kurang ajar TAPI tu dulu okey! sekarang aku dah tak mencarut lagi kat kau + gune bahasa yang agak baik cume stakat ade TANDA SERU (!) tu je kau dah kata aku kurang ajar? wei, kalau orang marah, tak kan nak gelak pulak! kau belajar sampai masuk UNIVERSITI pon tak kan la tak tau.. =,=

macam GAMPANG kan bila aku tengah chat dengan kau, skali aku dapat tau tu bukan kau! wah! sangat seronok la wei bile kena macam tu! kau memang hebat kalau setiap kali perbodohkan orang! aku kagum! 

sekian, terima kasih!!

tade keja

skarang dah pukul 5 pagi tapi aku still lagi on9.. kekasih hati, M K A sudah nyenyak tidur! haishh~ mata oh mata cepat la pejam.. lagi berapa jam lagi abang akan hantar anak untuk aku jaga. =,= esok kompem aku akan pening lalat sebab tak cukup tidur @,@

disebabkan tak leh tidur so aku edit & update blog.. lihatlah, sudah bertukar background kan.. bukan setakat background je, ade lg yg aku edit..huhu..
okey! mata sudah rabak tapi seronok edit blog sebab banyak benda yang aku blaja dari blog sorang cik adek cute yg bernama LYSSA!! 


Okey Bye!!

kritikan

sebelum kekanda aku, M K A beradu, aku sempat mesej dengan dia. M K A kata kat aku 

kekanda : cayang, honey tgk bnyk kali gmbar time kuar aritu kan, memang macam mak orang. cayang tak sesuai rambut pendek. (dia kata gmbar aku mcm MAK orang)

adinda : hahaha...whatever la kekanda..pasni dah tak potong. my hair dah rosak bhagian bawah! sebab tu la cut..hahaha, ada faham?

kekanda : haha.. pastu badan lak mak orang, dgn rambut lagi..HAHAA.. mana ada rosak la.

adinda : ade la.. okey pasni cuba untuk SLIM..


kekasih hati aku seorang yang sangat JUJUR kan! hahah... kritikan bukan main lagi yer. mula2 rambut lepas tu badan aku. HAHAH!! 


cinta ---> telinga honey dah kebas ye dengar cayang asyik cakap nak diet tapi hasil sama je.. okey!! tunggu yer pas raya.. kompem SLIM!! huhu... iloveyou <3

ciuman mengikut ZODIAK


Aquarius
Sesuai dengan lambangnya, air, warga Aquarius ternyata memiliki ciuman yang basah dan agak serabutan. Selain itu, pada saat ciuman berlangsung mereka umumnya cenderung membuka mata lebar-lebar.

Pisces
Orang-orang dengan bintang berlambang ikan ini memiliki gaya berciuman pandangan mata tajam, penuh nafsu dan ghairah, serta wow... berlangsung cukup lama! Bagaimana, apakah gaya berciuman Anda ternyata sesuai dengan bintang anda

Capricorn
Ciuman-ciuman yang didaratkan oleh orang- orang berbintang Capricorn khabarnya sangat-sangat romantis. Bahkan saking romantisnya, ciuman ala mereka kerap menjadi ubat pembunuh stress!

AriesOrang-orang Aries ternyata memiliki gaya berciuman yang cepat dan penuh dengan nafsu. Tapi sayangnya ciuman dahsyat tersebut biasanya cepat pula selesainya.
TaurusBerbeza dengan mereka yang berada di bawah naungan Taurus, dimana ciuman mereka umumnya berlangsung sangat perlahan, tidak tergesa-gesa, tenang,penuh kemesraan dan berlangsung terus... terus... dan terus.
Gemini
Orang-orang Gemini konon mempunyai peribadi yang hangat dan ceria. Tidak heran jika gaya berciuman mereka kekadang diselingi oleh senyuman bahkan juga tawa lebar. Asyiknya, sifat warga Gemini yang terkenal gemar melakukan sesuatu yang baru itu pun dilakukannya dalam melakukan ciuman. Jadi banyak kejutannya!

Cancer
Warga Cancer memang terkenal dengan sikapnya yang hati-hati, agak tertutup dan cenderung ingin selalu dilindungi. Tak heran jika dalam urusan berciuman mereka lebih suka melakukannya dengan lembut, hangat, dan seperti tidak mau lepas saja!

Leo
Orang-orang Leo yang terkenal keras dan tegas ternyata memiliki gaya berciuman yang liar, tanpa malu-malu, bahkan tidak segan- segan untuk menggigit dan mencakar! Pun warga bintang berlambang singa ini ternyata sangat senang jika mendapat pujian dari pasangannya, utamanya pujian atas ghairahnya yang luar biasa.

Virgo
Warga Virgo memiliki gaya berciuman yang halus, lembut, rapi,sampai sang pasangan pun bakal terkesima dibuatnya.

Libra
Gaya berciuman warga Libra konon kurang hangat! Kenapa? Kerana mereka pada umumnya terlalu khuatir dengan urusan di luar hasrat mereka. Belum lagi,mereka gemar menghela nafas di tengah-tengah ciuman.

Scorpio
Percaya atau tidak, orang-orang di bawah naungan Scorpio rupanya tidak terlalu suka dengan ciuman. Kerananya, jangan kaget apabila dalam sebuah hubungan intim mereka kerap melewatkan aktiviti yang satu itu dan lebih suka langsung menuju sasaran.

Sagitarius
Hmmm... berbahagialah Anda yang berbintang Sagitarius atau pun yang memiliki pasangan dengan bintang ini. Pasalnya, mereka yang berbintang dengan lambang busur panah ini memiliki gaya berciuman yang mengejutkan, spontan,dan... mengghairahkan. Tak heran jika konon banyak orang yang menanti-nanti ciuman ala si Sagitarius ini.





p/s  : J A N G A N  percaya yer.. kalau betul pon mungkin kebetulan sahaja! ^_^



Perbezaan AKU dan DIA



aku kurang tinggi dari dia
dia tinggi dari aku

ego aku tinggi
ego dia rendah


aku macam orang tak boleh tutup mulut
dia macam orang bisu

aku romantik <3
dia jiwang

aku suke settle problem time tu jugak
dia suke blah bila ade problem

DaHi aku kecik macam gelanggang badminton
DaHi dia l u a s macam padang bola

tangan aku kecik *dia kata macam budak
tangan dia BESAR *bg penampar sedap tu

aku TAK suka pedas
dia SUKA pedas

Lantak lah berapa banyak pun BEZA aku dengan dia, JANJI aku sayang dia!! ^_^ khairel azwan

aku rindu korang :(

pejam celik pjam celik dah nak dekat setahun aku tinggalkan tempat praktikal aku, MAJLIS PERBANDARAN KAJANG (MPKj) 22minggu aku kat MPKj banyak gila kenangan aku dengan orang-orang kat sana daripada orang atasan sampai la orang bawahan. semua aku bergaul.. maklum lah aku ni kan peramah..huhu :) lagipun sebelum aku jejak kaki kat MPKj, bapak aku dah pesan jangan sombong dengan orang sebab kita budak baru. disebabkan aku anak yang baik dan taat, aku ikut cakap bapak aku. bila nampak orang je aku senyum, say gud morning, hye n sewaktu dengannya..^_^  kat sana, aku berkawan dengan semua orang.. dah kata peramah kan, so aku tak  de lah nak memilih bulu bab berkawan ni. mana yang ok aku kawan je lah macam biasa. tapi aku paling rapat dengan orang yang setaraf dengan aku, sape lagi kalau bukan budak praktikal jugak..;p 


ni la bangunan MPKj

************************ 

 ira.. budak praktikal yang pertama skali aku kenal. dia tegur aku dulu. maklumlah nak cari member untuk lunch. kebetulan opis kitorang sebelah je. dari situ la kitorang rapat. aku selalu berGOSIP GIRL dengan dia. :) *ko sama dengan aku BANYAK CAKAP ^o^"

 jejaka kat atas ni pulak syadi tapi aku dengan ira panggil dia syidi.. mula-mula dia tak bagi kitorang panggil dia macam tu. tapi kitorang degil gak. so nak tak nak dia kena la terima dengan pasrah..:) dalam group kitorang, dia sorang je LELAKI!! oh ya! lupe nak kasi taw dia ni sama politeknik dengan aku tapi aku tak penah kenal dia. kalau kat poli, dia ni senior aku..(senior satu sem je pun) budak diploma kejuruteraan awam. walaupun dia sorang je kaum ADAM dalam group kitorang, tapi kitorang yang kaum HAWA ni selalu kacau-kacau dia.. :) *kau baik n senang nak mintak tolong dari kau ^_^

zirah ni pulak satu opis dengan syidi tapi lain poli.. dia dari poli shah alam. erm.. aku tak berapa rapat dengan zirah ni tapi selalu lunch sama-sama. seorang yang pendiam n kurang gelak. kalau lawak pun, dia senyum :) je
*kau selalu teman aku lintas jalan setiap kali nak balik. tekan kan loceng untuk aku masa dalam bas. thanx ^_^

Lyn ni pulak lambat masuk MPKj sebab dia tukar tempat praktikal. tempat yang dia praktikal sebelum ni ada masalah. dia pun dari opis yang sama dengan zirah n syidi. kalau tadi zirah dari poli shah alam, dia ni pulak dari poli kota bharu. antara kami berlima, dia sorang je yang ada kereta. kereta SWIFT pulak tu a.k.a KANCIL. dia minat gila dengan swift sebab tu la kereta kancil dia panggil swift. swift kan comel n kecil.. dia ni tak banyak cakap tapi tak de lah diam macam zirah. tapi dia ni suka gelak.. (pape pon kau tetap tak leh lawan aku punye GELAK) *sejak kau member dengan kitorang, baru la kitorang kerap makan kat luar..swift kau memang berjasa dengan kitorang ^_~

bila la dapat jumpe korang kan.. dah berkali-kali rancang tapi selalu tak jadi :( dah elok-elok plan nak jumpe, pastu ada je salah sorang sibuk.. aku rindu gila seyh kat korang!! 



thanx my pujaan hati ^_^

HALO HALO HALO...arini genap 28 hari bersamaan 4 minggu aku couple ngan my Pujaan Hati iaitu MOHAMAD KHAIREL AZWAN a.k.a honey :) baru lg..sume benda rasa indah.. kentut pon bau wangi..huhu..;p
ni nak citer ni, arini aku tertarik dengan satu video yang telah di post kan oleh my Pujaan Hati. maybe mood romantik my Pujaan Hati  dah datang kot, that why la dia post kat FB..hahaha.. (sy suka bila awak romantik) seriously aku suka giler tengok video tu.. sweet bangat!! waduh-waduh.. berkali-kali gue tengok video tu.. 

teruna : honey bagi untuk sayang, sayang ingat kat orang lain memang pedih la..

dara : kan honey bagi kat sayang, mestilah sayang ingat kat honey..watpe nak ingat kat org lain..:)

my Pujaan Hati bg video tu untuk aku rupenya.. makin suka aku tengok video tu..hehe..*_*

ni la video yang aku asyik tengok berkali-kali tu ^_^

haa.. sebelum tidur tadi, my Pujaan Hati ckp "syg sngt2 kat cyg sampai terhentinya nadiku". walaweyy~~ gua suka giler la ngan ayat lu wahai my Pujaan Hati. lu memang betul-betul romantik la dengan gua malam ni.. i love you, honey <3


"kau bukan yang pertama tapi aku berjanji kau yang terakhir" <3

T U N A N G

selesai sudah majlis pertunangan abg akim dengan kak ecah.. seronok tengok orang bertunang.. tak sabar plak aku nak bertunang!! "sayang, cepat la hantar rombongan.." *_* hohoho ini cuma angan-angan ku jelah.. macam mana nak ajak 'sayang' aku tu bertunang..dia pon belum wujud lagi =,= (x de bf lg lorh) ok! berhenti berangan..:)

3/2/2011 lepas Asar, dengan rasminya kak ecah & abg akim bertunang. 

masa ni pakcik-pakcik dalam gambar ni tengah bagi mukadimah.. *aku tak ingat pulak pakcik yang mana yang bagi mukadimah
 
terharu saya bila ada orang snap walaupun saya kelihatan terselit..
ok la tu dari tak de langsung..
KAU ADA?? *__*


ok! dah settle mukadimah, bincang punya bincang, maka berlangsunglah sesi menyarungkan cincin


awak sudah dapat cincin..lepas ni turn saya pulak.. hihihi

TERIMA KASIH

tanggal 1/1/11 kau wat aku betul-betul panas hati dengan sikap kau tu. sebenarnya aku memang dah lama panas hati dengan kau selama ni tapi aku wat bodo je sebab malas nak melayan. bila dah selalu sangat kau wat aku panas, lama-lama aku meletup sampai terus delete kau dari YAHOO MESSENGER & block kau dari FACEBOOK. baru puas hati aku bila aku wat macam tu walaupun dalam masa yang sama aku rasa serba salah kat kau. :( mana tak nya, dulu kita penah baik, selalu chat, lepas tu kadang-kadang merajuk (gedix giler) tapi sebab seseorang, kau selalu nak sakitkan hati aku. terasa dowh bila kau tetiba berubah layan aku macam nak tak nak lepas tu nak sakitkan hati aku. :'( sebab tu aku wat keputusan untuk delete kau. masa tu hati aku betul-betul sakit.

tapi arini 30/1/11 tetiba kau chat dengan aku kat ym. huhuu.. (kau nak pujuk aku ek?) bla....bla....bla....bla....bla....bla....bla....bla....bla....bla....  maka dengan itu berdamai la antara aku dengan kau.. lalalala.. ^_^

kau yang bernama KHAI ^_____~


jangan gaduh-gaduh lagi taw.. janji!

kawan sampai bila-bila taw


^_____^

p/s : TERIMA KASIH sebab sudi berkawan dengan saya lagi. tutup kisah lama buka kisah baru.


happy bday kakak ipar

HAPPY BIRTHDAY KAK ESYA a.k.a kakak ipar ku!! macam biasa la ucapan SEMOGA PANJANG UMUR & DIMURAHKAN REZEKI.. cepat-cepat la dapat BABY yer..^__^ hope hubungan kak esya dengan ijan kekal hingga akhir hayat.. amin~~ 




NURESYA IDAYU